Για «διαιτητική κλοπή» κάνουν λόγο αρκετά σερβικά ΜΜΕ, λίγες ώρες μετά την επικράτηση της Γερμανίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Η συμμορία των διαιτητών μας πήρε το χρυσό» αναφέρει η «Srpski Telegraf» στο πρωτοσέλιδο της Δευτέρας. Η εφημερίδα εξηγεί ότι «οι Σέρβοι μπασκετμπολίστες έπεσαν θύματα ληστείας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου» από τους διαιτητές με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, το Μεξικού και τη Λετονία, η συμπεριφορά των οποίων οδήγησε, σύμφωνα πάντα με αυτό το μέσο, τους Σέρβους παίκτες «εξοργισμένους από την απάτη, να κάνουν λάθη στις πιο καθοριστικές στιγμές».

Η εφημερίδα «Kurir» υποστηρίζει στο πρωτοσέλιδο της ότι η σερβική ομάδα είναι στην πραγματικότητα «χρυσή» και ότι η Γερμανία κέρδισε με τη βοήθεια των διαιτητών. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Alo», στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου έγινε «λεηλασία κατά της Σερβίας», καθώς «σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα οι διαιτητές πήραν σκανδαλώδεις αποφάσεις».

Η «Vecernje Novosti» πιστεύει ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν σκάνδαλο και αναφέρει σε τίτλο ότι «οι περίεργες αποφάσεις των διαιτητών ώθησαν τον αντίπαλο της Σερβίας στη νίκη».

Πηγή: pickandroll.gr

Σχετικά άρθρα