Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι εξ αναβολής αγώνες της Basket League, όπως και η αλλαγή ώρας και ημερομηνίας του Προμηθέας – Μεσολόγγι.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ, το ματς του Προμηθέα Πάτρας με τον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου, ενώ η αναμέτρηση των Αχαιών με την ΑΕΚ θα λάβει χώρα στις 14 Απριλίου.
Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η αναμέτρηση Προμηθέας Πάτρας – Μεσολόγγι για την 21η αγωνιστική της Basket League αλλάζει ημέρα και ώρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Απριλίου στις 20:00 αντί για το Σάββατο 10 Απριλίου.
Τετάρτη 14 Απριλίου
Εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής
Προμηθέας Πάτρας-ΑΕΚ 20:00
Εξ αναβολής 19ης αγωνιστικής
Λαύριο-Ηρακλής 17:00
Κυριακή 18 Απριλίου
Εξ αναβολής 14ης αγωνιστικής
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 17:00
Τρίτη 20 Απριλίου
Εξ αναβολής 20ής αγωνιστικής
Ηρακλής-Παναθηναϊκός 15:00
Σάββατο 24 Απριλίου
Εξ αναβολής 2ης αγωνιστικής
Προμηθέας-Παναθηναϊκός 17:00
«Η συνάντηση Προμηθέας Πάτρας – Μεσολόγγι BAXI της 21ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Δημήτριος Τόφαλος την Κυριακή 11 Απριλίου 2021, αντί για το Σάββατο 10/4 που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης τις 20:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ SPORTS ERT FLIX»



