Αιχμηρή ήταν η αντίδραση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λίγη ώρα μετά τη λήξη του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, που βρήκε νικήτρια την Ένωση με 73-69 τον Νοέμβριο του 2017.

Κάνοντας, όπως συνηθίζει, ποστάρισμα με το… τσίρκο Medrano εκείνη τη φορά, εξέφρασε την αγανάκτησή του για τον αποκλεισμό και τη νέα… στραβή εμφάνιση των -τότε- πρωταθλητών Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας «ξεφτίλα» το αποτέλεσμα κόντρα στην Ένωση.

Πολλοί τον κατηγόρησαν για ασέβεια προς μια ιστορική ομάδα, με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να τα… μαζεύει με γραπτή του δήλωση (6/11/2017).

Όπως ξεκαθάρισε, σέβεται απόλυτα την ΑΕΚ και θεωρεί ότι έχει όλα τα φόντα να γράψει ξανά ιστορία, ευχόμενος παράλληλα «καλή τύχη» στον τελικό.

Αναλυτικά: «Το γεγονός ότι θεωρώ ανεπίτρεπτο να χάνουμε από την ΑΕΚ, σε καμία περίπτωση δεν δείχνει έλλειψη σεβασμού και διάθεση να μειώσω τη χθεσινή μεγάλη επιτυχία της.

Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μπασκετική ιστορία. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, μακάρι να έχει και παρόν αλλά και μέλλον. Οι πράξεις της διοίκησής της δείχνουν ότι θα το επιτύχει…

Της εύχομαι καλή επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου».

Σχετικά άρθρα