Έμοιαζε με… παιδάκι που βρισκόταν σε μαγαζί με ζαχαρωτά. Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματα που τον διακατείχαν, ώστε του ξέφυγε η λέξη «coach» με αποδέκτη όχι κάποιον τυχαίο, αλλά ολόκληρο πρόεδρο των ΗΠΑ!

Το… παιδάκι δεν ήταν άλλος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος στο πλαίσιο της επίσκεψης της ομάδας στο Λευκό Οίκο για να βραβευτεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Χιτ το 2012, έμοιαζε με «άβγαλτο» ρούκι!

Ο πρόεδρος Ομπάμα φάνηκε να διασκεδάζει με τον ενθουσιασμό του ΛεΜπρόν Τζέιμς και παρότι φανατικός οπαδός των Σικάγο Μπουλς δέχθηκε με χαμόγελο την μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών του Μαϊάμι, που το πρόσφερε ο «King».

«Μου επιτρέπετε να πω δυο λόγια;» ρώτησε ο Τζέιμς τον Ομπάμα και ο τότε Αμερικανός Πρόεδρος τον… τάπωσε κυριολεκτικά: «It’s your world, man» είπε και ο ΛεΜπρόν αισθάνθηκε σα να κέρδισε άλλο ένα δαχτυλίδι!

Τα λόγια του έσταζαν μέλι: «Εκ μέρους όλων των παικτών, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνετε να βρισκόμαστε εδώ μαζί σας στο Λευκό Οίκο. Θέλω να πω coach… (σ.σ. σας το’ παμε παραπάνω!) κύριε Πρόεδρε, εδώ είμαστε παιδιά από Chicago, Dallas, Texas, Michigan, Ohio, South Dakota, Miami… Το ότι βρισκόμαστε στο Λευκό Οίκο είναι σα να λέμε «μαμά, τα κατάφερα!».

Συμπέρασμα; Άλλη η πίεση στο παρκέ και άλλη έχοντας φάτσα-κάρτα ολόκληρο πλανητάρχη! Αξίζει να θυμίσουμε, επίσης, ότι ο νυν σούπερσταρ των Λέικερς έχει δηλώσει πως «Μακάρι ο Ομπάμα να ήταν ακόμα πρόεδρος των ΗΠΑ».

Σχετικά άρθρα