Ο γνωστός μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς τόνισε ότι η μετακίνηση του Βασίλη Σπανούλη το 2010 από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό ήταν κάτι πρωτόγνωρο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως τότε στήριξε απόλυτα την επιλογή του παίκτη του.

«Όταν ο Σπανούλης έφυγε από τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό, ήξερα αμέσως ότι αυτό θα ήταν μεγάλο πρόβλημα, ακόμη και για μένα. Ήταν μία μεταγραφή χωρίς προηγούμενο, καθώς δεν είχε γίνει ποτέ. Είχα πολύ καλές σχέσεις με όλους στον Παναθηναϊκό. Επίσης, είχα εξαιρετικές σχέσεις και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ωστόσο, στήριξα τον παίκτη μου σε εκείνη την περίπτωση. Ο τρόπος μου είναι να λέω την αλήθεια στον παίκτη μου, ακόμη και τα άσχημα, καθώς εάν διαχειριστούν την χειρότερη κατάσταση, τότε όλα θα είναι πιο εύκολα στο μέλλον.

Σε αντίθεση με τους Αμερικανούς συναδέλφους μου, που λένε στον παίκτη αυτά που θέλει να ακούσει. Πάντα παλεύω ώστε ο παίκτης να μην κάνει κάποιο λάθος και νομίζω ότι έχω πετύχει αρκετά σ’ αυτό το κομμάτι» δήλωσε ο Ραζνάτοβιτς στο «Podcast Inkubator» σε ερώτηση σχετικά με τη μετακίνηση του Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό.

Σχετικά άρθρα