Ο Μπριάντε Ουέμπερ τόνισε ότι είναι έτοιμος για το πρώτο του παιχνίδι στην Euroleague, ενώ αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο νεοαποκτηθείς γκαρντ του Ολυμπιακού:

«Δεν ξέρω πολλά για τον αγώνα. Αυτά που έχω περάσει τις τελευταίες δέκα ήμερα είναι σαν ένα αμάξι του λούνα παρκ. Η Ευρώπη έχει πιο πολύ physical παιχνίδι σε σχέση με τις ΗΠΑ. Πρέπει να βάλω σε πρόγραμμα ξανά τον εαυτό μου, προσαρμόζομαι εδώ και νιώθω χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω στον Ολυμπιακό.

Η άμυνα είναι η προτεραιότητα για εμάς. Έχουμε δει την Εφές στο βίντεο, ξέρουμε ότι είναι μία επιθετική ομάδα. Είμαι έτοιμος, θέλω να βγάλω ενέργεια και να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα μου. Μπορούν να σκοράρουν και είναι αποτελεσματικοί. Εγώ θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου, θα είναι μία μεγάλη μάχη».

Σχετικά άρθρα