Ο Ντέρικ Ουίλιαμς αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και μια ανάρτησή, λίγο αφότου λύθηκε η συνργασία του με τους «πράσινους», προκάλεσε αντιδράσεις!

Συγκεκριμένα, όταν ένας φίλος του Ολυμπιακού τού έγραψε πως «οι οπαδοί μας σου είπαν ότι έκανες λάθος όταν υπέγραψες στον Παναθηναϊκό, όμως τυφλώθηκες από το πράσινο χρώμα του χρήματος», ο Αμερικανός απάντησε ως εξής: «Ούτε καν πρόσφεραν τα περισσότερα χρήματα. Δεν ισχύει αυτό… Θα πω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα που δεν νομίζω ότι ο Αταμάν μπορεί να λύσει, παρότι είναι ένας από τους καλύτερους εκεί έξω. Αν το πετύχει, θα του βγάλω το καπέλο μου».

Αργότερα, σε σχόλιο-απορία γιατί βγάζει μίσος προς τον Παναθηναϊκό, ο Ουίλιαμς τόνισε ότι: «Δεν είπα κάτι για τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό μπερδεύομαι. Δεν είπα τίποτα για κανέναν. Γιατί δεν μπορεί απλά να είναι μία καλή μέρα; (σ.σ. είχε ποστάρει ένα GIF με τον ηθοποιό Ντένζελ Ουάσινγκτον και λεζάντα: «Σήμερα είναι μία υπέροχη μέρα. Η καλύτερη εδώ και μήνες»). Οι άνθρωποι έχουν προβλήματα που δεν μπορούν να λύσουν τα λεφτά».

Σχετικά άρθρα