Ο Ντομινίκ Ουίλκινς μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στην Ελλάδα το 1995 και τη συμφωνία του με τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο.

Στην ερώτηση που του έγινε για το πώς αποφάσισε να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα μετά από μια τεράστια καριέρα στο ΝΒΑ, ο θρύλος του ΝΒΑ απάντησε:

«Εκείνη την εποχή έπαιζα στη Βοστώνη και σε τελική ανάλυση δεν ήμουν πολύ χαρούμενος. Έτσι ο ατζέντης μου είπε ότι μίλησε με έναν ιδιοκτήτη στην Ελλάδα και θα ήθελε πολύ να τον επισκεφθείς εκεί. Και εγώ είμαι σε φάση γιατί όχι; Και έτσι πήγα για μια επίσκεψη. Ξεναγήθηκα στην πόλη, ξεναγήθηκα στην ομάδα του και είπα αυτή είναι μια ωραία κατάσταση. Μου έκανε μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ».

@shake.n.bake.podcast Ο Παύλος Γιαννακόπουλος σε ρόλο… Vito Corleone πείθει τον Ντομινίκ! Στο νέο επεισόδιο NBA UNDRAFTED μιλάμε στον Dominique Wilkins! #giannakopoulos #γιαννακοπουλος #pavlosgiannakopoulos #dominique #dominiquewilkins #παο #παναθηναϊκός #παναθηναικος #paobc #paobcgr #panathinaikos #panathinaikosbc #hawks #atlantahawks #alvertis #giannakis #nba #fygreece #fygr #fyp #foryou #foryoupage #fy #nbaedits #basketball #μπασκετ #μπασκετμπολ #shakenbake #airball #undrafted #nbaundrafted ♬ πρωτότυπος ήχος – Shake n’ Bake

Σχετικά άρθρα