Ο Τόμας Ουόκαπ έδωσε συνέντευξη στο Sportal και στον Aχιλλέα Μαυροδόντη και μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα επέλεγε εκείνον και όχι τον Ντόρσεϊ -τον οποίο χαρακτήρισε «απίθανο παίκτη»- για την Εθνική.

Το σχετικό απόσπασμα:

Ας πούμε ότι είσαι ο Δημήτρης Ιτούδης. Δυστυχώς ο Τόμας Ουόκαπ και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν μπορούν να παίξουν την ίδια στιγμή στην Εθνική. Κόουτς Ιτούδη λοιπόν πες μας, ποιον από τους δύο θα διάλεγες;

Ω φίλε, τι ερώτηση! Σαν ένας ανταγωνιστικός παίκτης και αθλητής έχεις κάποιον εγωϊσμό στη σκέψη σου. Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να είμαι απόλυτα αντικειμενικός. Εγώ θα έλεγα εμένα. Πιστεύω στις δυνατότητες μου, ξέρω τι φέρνω στο τραπέζι και αυτό βέβαια δεν σημαίνει κάτι για τον Τάιλερ. Απίθανος παίκτης, σπουδαίος συμπαίκτης. Ο τύπος παλεύει κάθε βράδυ με όλο του το είναι. Είναι μια κατάσταση win-win. Και οι δύο φέρνουμε πολλά στο τραπέζι και είναι καλό, γιατί θα ήταν πιο δύσκολο για τον κόουτς Ιτούδη αν ήμασταν δύο σκόρερ ή δύο πλέι μέικερ. Τα παιχνίδια μας είναι τελείως διαφορετικά και εκείνος πρέπει απλά να αποφασίσει τι θέλει. Για εμένα έχεις την απάντηση, γιατί πιστεύω στον εαυτό μου και θέλω να είμαι εκεί, να ανταγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο, να εκπροσωπήσω την Ελλάδα. Οπότε ναι, δεν ήταν από τις πιο εύκολες ερωτήσεις, αλλά αυτή είναι η απάντησή μου.

Σχετικά άρθρα