Με δηλώσεις του ο Τζον Ουόλ αποκάλυψε πως σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο και τον θάνατο της μητέρας και της γιαγιά του, γεγονότα που συνέβησαν τα δύο περίπου τελευταία χρόνια.

«Κάποια στιγμή σκέφτηκα να αυτοκτονήσω. Θέλω να πω, απλά σχίζοντας τον αχίλλειό μου, τη μαμά μου να είναι άρρωστη, τη μαμά μου να πεθαίνει, τη γιαγιά μου να φεύγει από τη ζωή ένα χρόνο αργότερα, όλα αυτά εν μέσω COVID και ταυτόχρονα, εγώ να πηγαίνω για χημειοθεραπείες, να κάθομαι δίπλα στη μαμά μου να παίρνει τις τελευταίες της ανάσες φορώντας τα ίδια ρούχα για τρεις μέρες συνεχόμενα ξαπλωμένος στον καναπέ δίπλα της» τόνισε αρχικά ο άσος των Κλίπερς, ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια:

Στη συνέχεια σχολίασε: «Έχω μια οικογένεια πίσω μου να με στηρίζει. Η ομάδα μου, η μητέρα των παιδιών μου ήταν υπέροχη, τα δύο αγόρια μου είναι κίνητρο για μένα. Τα κοιτάζω όλα αυτά και λέω: “Αν μπορώ να το ξεπεράσω αυτό, μπορώ να περάσω οτιδήποτε στη ζωή”. Και δεν μου αρέσει να καυχιέμαι για αυτό, σοβαρά. Όπως όλοι περνούν κάτι. Όλοι περνάμε στιγμές, κανείς δεν ζει ρόδινα, αλλά δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να περάσουν αυτό που πέρασα. Και για μένα να επιστρέψω στην κορυφή εκεί που θέλω να είμαι και βλέποντας τους φιλάθλους να με θέλουν ακόμα να παίζω, έχοντας την υποστήριξη από την πατρίδα μου, αυτή η σημαντική περίοδος σημαίνει πολλά. Επισκέφτηκα ψυχολόγο. Πολλοί πιστεύουν ότι δεν χρειάζομαι βοήθεια και ότι μπορώ να ξεφύγω από αυτό ανά πάσα στιγμή, αλλά πρέπει να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου και να βρεις αυτό που είναι καλύτερο για σένα».

παίκτης των Λος Άντζελες Κλίπερς

Σχετικά άρθρα