Ο Νέιτ Ουόλτερς σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο και την εικόνα που δείχνει η ομάδα τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο «Gazzetta» ο Αμερικανός γκαρντ:

«Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε πολύ αυτήν την περίοδο και δεν τα πάμε καθόλου καλά. Πρέπει να δούμε τι φταίει και να επιστρέψουμε εκεί που είχαμε μείνει πριν από έναν μήνα. Βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν και και πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και πνευματικό το πρόβλημα. Ναι. Όμως όταν η ομάδα δυσκολεύεται να πετύχει τους στόχους της και γνωρίζει συνεχόμενες ήττες, καθένας λειτουργεί ατομικά και όχι ομαδικά. Και αυτό είναι φυσιολογικό να συμβαίνει γιατί όλοι μας θέλουμε να βγάλουμε την ομάδα από αυτήν την κατάσταση.

Είναι πολλά πράγματα τα οποία γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αλλά δεν βρίσκουν εφαρμογή αυτήν την περίοδο. Και αυτό διότι δεν παίζουμε με αυτοπεποίθηση. Ελπίζω στο επόμενο ματς να είμαστε εμείς οι νικητές ώστε να αρχίσουμε να χτίζουμε ένα μομέντουμ».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Καταλαβαίνω τον κόσμο. Και είναι λογικό να νευριάζει όταν βλέπει την ομάδα του να χάνει. Και εγώ το έχω πάθει αυτό από την πλευρά του φιλάθλου. Βλέπει ο κόσμος ότι δεν παίζουμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Και νευριάζει. Και εμείς νευριάζουμε. Πρέπει να βρούμε τρόπους να βελτιωθούμε, να παίξουμε καλύτερα και έτσι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε και στις νίκες».

Για το εάν έχει απομακρυνθεί οριστικά το ενδεχόμενο της 8άδας:
«Είναι ακόμα πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο των Play-Offs. Αυτό που προέχει είναι να παίξουμε καλύτερα και στη συνέχεια τα αποτελέσματα θα έρθουν από μόνα τους. Να ξεκινήσουμε από την επόμενη εβδομάδα που έχουμε τη διπλή αγωνιστική. Και ελπίζω στο τέλος να αλλάξουμε την κατάσταση για την ομάδα μας».

Σχετικά άρθρα