Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμό Νέων (Π.Α.Ρ.Ο.Ν.) έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ότι τα πρώτα κλειστά γυμναστήρια έχουν περάσει στην έκδοση οικονομικών αδειών και σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες για να παραδοθούν στα σωματεία και στους πολίτες των Νοτίων Προαστίων της Αττικής!

Παράλληλα, γίνεται συμβουλευτική μέριμνα για ακόμα δέκα (10) γήπεδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

“Στην αρχή πολλοί πίστεψαν ότι ήταν απλές υποσχέσεις ή ότι κρύβονταν άλλα κίνητρα, όμως τώρα ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι θα πιστέψουν! Το ΠΑΡΟΝ αποδεικνύει ότι ήρθε για να αλλάξει την κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό και να βοηθήσει ουσιαστικά στα προβλήματα που υπάρχουν.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ήδη τα πρώτα ΤΕΣΣΕΡΑ (4) κλειστά γυμναστήρια έχουν περάσει στην έκδοση οικονομικών αδειών και σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες για να παραδοθούν στα σωματεία και στους πολίτες των Νοτίων Προαστίων της Αττικής.

Παράλληλα, γίνεται συμβουλευτική μέριμνα για ακόμα δέκα (10) γήπεδα, όμως μέχρι να περάσουν στην επόμενη φάση δεν θα γίνουν περαιτέρω ανακοινώσεις!

Το ΠΑΡΟΝ δείχνει στην πράξη ότι έχει έρθει για να βοηθήσει ουσιαστικά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της Ελλάδας γι αυτό και καλεί όλα τα σωματεία να συστρατευθούν μαζί του και να ωφεληθούν ουσιαστικά από όσα έρχονται!”

Σχετικά άρθρα