Μετά το αρχικό μεγάλο κύμα εγγραφών VIP Μελών στην Αθήνα, το ΠΑΡΟΝ μεγαλώνει και ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο. Με πλήθος επιφανών πολιτών που μετρούν χρόνια προσφοράς στον χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα να έχουν αποδεχτεί την τιμητική πρόσκληση να γίνουν VIP Μέλη το ΠΑΡΟΝ, πλέον, περνάει στο επόμενο στάδιο που θα έχει Πανελλήνια εμβέλεια.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες δεκάδες συμπολίτες μας θα δεχτούν την πρόσκληση να γίνουν VIP Μέλη στον Πολιτιστικό Αθλητικό Ριζοσπαστικό Οργανισμό Νέων (Π.Α.Ρ.Ο.Ν.). Σε αυτόν τον πολιτιστικό οργανισμό που έχει ως μοναδικό στόχο την ανάδειξη του αθλητισμού γενικότερα και την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας υπάρχουν 3 κατηγορίες VIP Μελών. Η πρώτη κατηγορία αφορά ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνία, η δεύτερη κατηγορία είναι για χορηγούς (καταστήματα) και η τρίτη αφορά εκπροσώπους ομάδων και συλλόγων γενικότερα.

Σε αυτή τη μαζική εγγραφή VIP Μελών οι μόνοι όροι είναι η αποδοχή των σκοπών του ΠΑΡΟΝ και δεύτερον η αποδοχή όλων των υπολοίπων VIP μελών, καθώς σε αυτή την προσπάθεια για την αναγέννηση και αυτοχρηματοδότηση του ελληνικού αθλητισμού δεν μπορούν να υπάρχουν έχθρες και αντιπαλότητες.

Σχετικά άρθρα