Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ μετά την αποχώρηση του Μάριου Αργυρού με τον Γιάννης Δαμαλή να συνεχίσει σαν άμεσος συνεργάτης του νέου head coach. Πρόσφατα ακούστηκε έντονα ο Τόνυς Κωνσταντινίδης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Dunks.com.cy στο στόχαστρο βρίσκεται ο Λευτέρης Σούμποτιτς.

Ο Ελληνοποιημένος Σλοβένος προπονητής αποτελεί μια περίπτωση με τεράστια δυναμική. Οι παραστάσεις του από τους πάγκους σπάνιες και αξιοσημείωτες, γι’ αυτό και η διοίκηση Πάλμα εξετάζει την περίπτωσή του για να κάνει τη διαφορά στην τεχνική ηγεσία. Σίγουρα πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Πίξι αποτελεί μεγάλη μορφή, με «βαρύ» βιογραφικό και ένα υψηλό κασέ για τα κυπριακά δεδομένα.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάτι προχωρημένο, όμως ο Σούμποτιτς βρίσκεται στις τοπ επιλογές της διοίκησης για την επόμενη μέρα των «γαλαζοκίτρινων» της Λευκωσίας, οι οποίοι φέτος… αναγεννήθηκαν κερδίζοντας τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο και διεκδικώντας με υψηλές αξιώσεις την είσοδο στους τελικούς της ΟΠΑΠ Basket League.

Σχετικά άρθρα