Τα σενάρια γύρω από τον Ντόρσεϊ δίνουν και παίρνουν όμως ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο. Ο Λιθουανός αναλυτής, Αουγκούστας Σουλιάουσκας, μάλιστα πήρε θέση σχετικά με την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο ομογενής γκαρντ και ήταν ξεκάθαρος.

Ο Σουλιάουσκας τόνισε ότι η πιο λογική απάντηση είναι ο Ολυμπιακός, πολύ απλά επειδή ήταν και πέρσι εκεί, αλλά και γιατί τον θέλει πολύ, ενώ την ίδια ώρα το τελευταίο διάστημα έχει χάσει κάποια παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσει. Ακόμα ο συμπαρουσιαστής του Ντονάτας Ουρμπόνας αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Αϊζέια Κάνααν και στήριξε την άποψη του ότι είναι το πιθανότερο να γίνει και πάλι κάτοικος Πειραιά τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός αναλυτής:

«Η πιο λογική απάντηση για το πού θα πάει ο Ντόρσεϊ είναι ο Ολυμπιακός. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί. Έχει λογική να πάει εκεί, και αυτό βλέπω να γίνεται τελικά, βλέποντας την κατάσταση με τον Κάνααν», υποστήριξε ο συμπαρουσιαστής του Ντονάτας Ουρμπόνας.

«Ο Ολυμπιακός άρχισε να χάνει παιχνίδια. Οι επιτυχίες στην αρχή της χρονιάς οφείλονταν στο γεγονός ότι υπήρχε συνέχεια από την περσινή ομάδα. Τώρα που και οι άλλες ομάδες αρχίζουν να χτίζονται, χάνουν παιχνίδια. Για να γίνει ο Ολυμπιακός βασικός διεκδικητής του τίτλου, πρέπει να τα δώσει όλα για τον Ντόρσεϊ», τόνισε.

Πηγή: thrylos24.gr

Σχετικά άρθρα