Ο Ιωνικός εξασφάλισε την άνοδό του στην Α2 Εθνική κατηγορία και η άνθρωποι της ομάδας, προεξέχοντος του Βαγγέλη Τσάπα, θέλουν να «χτίσουν» ένα ρόστερ ικανό να επιστρέψει άμεσα τους Νικαιώτες στην Α1. Σε αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, οι Νικαιώτες, κατέθεσαν πρόταση στον Βαγγέλη Μαργαρίτη.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι η πρώτη επιλογή των Νικαιωτών, οι οποίοι, έχοντας ήδη ένα πολύ δυνατό «κορμό» με παίκτες όπως οι Βασιλόπουλος, Κανονίδης, Καράμπουλας και Μπατής, θέλουν να «χτίσουν» μια πολύ ισχυρή ομάδα, που θα επιστρέψει σύντομα στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.
Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, ενώ από το Νοέμβριο είναι και διεθνής, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να του δίνει μια θέση στην 12άδα της Εθνικής μας ομάδας στα παράθυρα της FIBA.



