Στη Λάρισα θα αγωνιστεί μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν ο Ουέσλεϊ Ουάσπουν με τη θεσσαλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη λετονική Βέντσπιλς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τη σύναψη συνεργασίας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 με τον Wesley Lamar Washpun, που αγωνίζεται ως point guard.

Ο καλαθοσφαιριστής κατάγεται από την Αμερική και το 2016 συμμετείχε στη διαδικασία του NBA Draft, δίχως να επιλεχθεί από κάποια ομάδα.

Την ίδια χρονιά έφυγε από τις ΗΠΑ με προορισμό την Ευρώπη και συγκεκριμένα την BBL για λογαριασμό της MHP Riesen Ludwigsburg στη Γερμανία.

Στη συνέχεια, γύρισε στην πατρίδα του για τους Iowa Energy/Wolves που συμμετέχουν στη G-League. Εκεί έμεινε ως το 2019, όπου ταξίδεψε στη Λετονία για να φορέσει τα χρώματα της Ventspils, μιας ομάδας με πλούσια ιστορία στη χώρα. Με τους Λετονούς έπαιξε και στη διοργάνωση του Basketball Champions League.

Πλέον, βρίσκεται στη Λάρισα για την ομάδα μας, με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να του δίνει κανονικά τις κατευθύνσεις στη σημερινή (1/2) προπόνηση».

Σχετικά άρθρα