Ένας παίκτης που πρωταγωνίστησε σε προηγούμενη σεζόν του γνωστού ριάλιτι μαγειρικήςτου «Masterchef» ευχήθηκε… χιαστούς στον Κώστα Σλούκα, με το μαγαζί στο οποίο δούλευε να διακόπτει την συνεργασία τους.
Συγκεκεριμένα, ο Ιωάννης Αυλωνίτης, μετά τον δεύτερο τελικό του ΣΕΦ, έγραψε στα social media: «Μωρή που..να Σλούκα τι κα…λι έφαγες, χιαστούς μακάρι».
Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, το μαγαζί «Zambri» στην Κηφισιά διέκοψε άμεσα την συνεργασία του με τον συγκεκριμένο μάγειρα, ενημερώνοντας ότι:
«Δεσμευόμαστε να παρέχουμε πάντα ένα φιλόξενο και σεβαστό περιβάλλον για όλους τους πελάτες και το προσωπικό μας.
Ως εκτούτου, σας δηλώνουμε ότι ο συγκεκριμένος σεφ δεν μπορεί εφεξής να συνεργάζεται με την επιχείρησή μας και με ομόφωνη απόφαση της διοικήσεως της Εταιρίας τίθεται διακοπή της μεταξύ μας συνεργασίας».
Λίγο αργότερα, ο παίκτης του Masterchef έκανε ανάρτηση στο Instagram και παραδέχτηκε το λάθος του ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιούργησε.
«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου συγγνώμη για το σχόλιο που έκανα σχετικά με τον παίκτη του Παναθηναϊκού.
Τα λόγια μου ήταν πληγωτικά και ακατάλληλα και μετανιώνω βαθύτατα για την προσβολή που προκάλεσαν.
Καταλαβαίνω ότι η πράξη μου αυτή δεν αντικατοπτρίζει τις αξίες του σεβασμού και της αθλητικής συμπεριφοράς που αξίζει ο κόσμος του μπάσκετ και το ευ αγωνίζεσθαι.
Λυπάμαι ειλικρινά για τη συμπεριφορά μου και την οποιαδήποτε αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσα.
Θα ήθελα να διευκρινίσω επίσης ότι το σχόλιό μου έγινε με την προσωπική μου ιδιότητα και δεν αντικατοπτρίζει τις απόψεις ή και τις αξίες της εταιρείας που εργάζομαι.
Η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με τις πράξεις μου και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για το λάθος μου.
Και πάλι, ζητώ συγγνώμη για τις πράξεις μου. Δεσμεύομαι να μάθω από αυτήν την εμπειρία και να διασφαλίσω ότι δεν θα επαναλάβω τέτοια συμπεριφορά στο μέλλον.
Με εκτίμηση, Ιωάννης Αυλωνίτης.»