Η δεύτερη ήττα από τη Λάρισα στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ της Basket League αποτελεί… μαύρη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού, που δεν έδειξε τη δέουσα προσοχή απέναντι στην 6η ομάδα της κανονικής περιόδου που ξεκίνησε τη χρονιά με στόχο την παραμονή.

Ο Γιώργος Βόβορας και οι παίκτες του δεν πήραν το μάθημά τους μετά το Game 2 και ηττήθηκαν κατά κράτος από τους εκπληκτικά φορμαρισμένους Θεσσαλούς του πρώην τεχνικού του Απόλλωνα Λεμεσού, Φώτη Τακιανού. Τι φταίει για την… παραπέουσα κατάσταση που επικρατεί στο «τριφύλλι»;

Λάθος σχεδιασμός, έλλειψη ποιότητας σε σχέση με το ένδοξο παρελθόν και κυρίως λίγοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ έχουν το… ειδικό βάρος για να «αντέχουν» να φοράνε τη φανέλα με τα έξι ευρωπαϊκά αστέρια. Οι εικόνες στο Game 4 προκαλούν μόνο θλίψη στον κόσμο της ομάδας που… πικραίνεται διαρκώς και φέτος.

Είναι αστείο όταν χάνει ο Παναθηναϊκός από τη Λάρισα για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες να ακούγονται δικαιολογίες για διαιτησία και συνθήκες στον αγώνα.

Ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου είχε τουλάχιστον τα «κότσια» να πει ότι… ντρέπεται που αποτελεί μέρος αυτού του πράγματος και ο Γιώργος Βόβορας θα πρέπει να κάνει πλέον… θαύματα για να περάσει στους παίκτες του μαχητική νοοτροπία για να αποκλείσουν αρχικά τους Λαρισαίους και κυρίως για να είναι ανταγωνιστικοί στους τελικούς με τον σοβαρό και διαρκώς φορμαρισμένο, Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πηγή: dunks.com.cy

Σχετικά άρθρα