Ο Παναγιώτης Αργυρούλης έκανε το ντεμπούτο του στην Basket League στο ΣΕΦ εναντίον του Ολυμπιακού, σε ηλικία μόλις 16 ετών και μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε, αλλά και το πώς ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Λάρισα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ3 για:

Πώς ένιωσε που βρέθηκε στην πρώτη ομάδα: «Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου, είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, πήρα πολύ αγάπη απ’ τον κόσμο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και την οικογένεια μου που με στηρίζουν τόσα χρόνια, τους δυο προπονητές μου τόσο στο εφηβικό όσο και στο ανδρικό και φυσικά τον πρόεδρο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να ταξιδέψω με την αποστολή και να κάνω το ντεμπούτο μου».

Το κλέψιμο απ’ τον Σλούκα, το καλάθι και το χειροκρότημα: «Ήταν πολύ δυνατό το χειροκρότημα, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μου έδωσαν δύναμη, την ευχαριστήθηκα πολύ αυτή τη στιγμή, χαρούμενος πολύ με τον εαυτό μου».

Τις διαφορές ανάμεσα στο εφηβικό και ανδρικό τμήμα: «Υπάρχει τεράστια διαφορά σε ταχύτητα και δύναμη είναι κάτι που δεν έχω συνηθίσει και δεν έχω ξανά ζήσει, πρωτόγνωρη εμπειρία».

Το πώς ξεκίνησε και το όνειρό του: «Ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ στον Κεραυνό Λάρισας -ομάδα από όπου ξεκίνησε ο Σπανούλης- και ήρθα φέτος στον Ηρακλή, όνειρό μου είναι να παίξω επαγγελματικά μπάσκετ, να αποτελέσω το μέλλον του συλλόγου στα επόμενα χρόνια».

Σχετικά άρθρα