Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού και, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΝOVA:

«Δεν είναι η θέση μου να κρίνω τι φταίει, υπήρχαν αλλαγές παικτών και προπονητή. Κάποιοι θα πουν ότι δεν χτίστηκε καλά η ομάδα, άλλοι θα πουν το αντίθετο. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και δεν πετύχαμε. Ο κόσμος έχει συνηθίσει παρουσίες σε Play-Offs και Final-4.

Όταν παίζεις σε μια τέτοια ομάδα υπάρχει πίεση, δεν θεωρώ ότι δεν είμαστε ανταγωνιστικοί, ειδικά μετά την αλλαγή του προπονητή. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Κοιτάμε πλέον τον αγώνα με την Παρτιζάν και τα Play-Offs της Basket League.

Το να ανέβεις από το EuroCup στην Euroleague είναι πολύ δύσκολο, η Euroleague είναι δέκα επίπεδα πάνω. Μετά προσαρμόζεσαι και καταλαβαίνεις πως λειτουργούν όλα. Τώρα νιώθω καλύτερα! Ήθελα να βοηθήσω στην ομάδα και δεν τα κατάφερα, ειδικά την περίοδο των τραυματισμών, δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Ήξερα πώς θα είναι τα πράγματα όταν ήρθα εδώ, είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα η Euroleague. Πέρσι ήταν διαφορετικός ο ρόλος μου, φέτος έχω πιο έμπειρους και ποιοτικούς συμπαίκτες μπροστά μου. Θεωρώ πως η αλλαγή του ρόλου μας άφησε πιο πίσω.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να προπονηθούμε λόγω των διπλών αγώνων, έχουμε και κάποιους τραυματίες οι οποίοι επιστρέφουν. Είμαστε κουρασμένοι, όμως είμαστε επαγγελματίες! Μας έμεινε ένας στόχος και πάμε να κλείσουμε δυνατά την σεζόν. Μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα!».

Σχετικά άρθρα