Στο χιονοδρομικό κέντρο στο Μπόλου της Τουρκίας ξέσπασε μία τεράστια πυρκαγιά με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 66 ανθρώποι.
Η αιτία της πυρκαγιάς δεν έγινε ακόμη γνωστή κι ενώ στο ξενοδοχείο υπήρχαν 234 επισκέπτες την ώρα που ολόκληρο το κτήριο τυλίχτηκε στις φλόγες.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό αυτό γεγονός, δίνοντας τα δικά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση :
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη θλίψη της για την τραγωδία στο χιονοδρομικό κέντρο, στο Μπόλου της Τουρκίας. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη θλίψη της για την τραγωδία στο χιονοδρομικό κέντρο, στο Μπόλου της Τουρκίας. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.
Panathinaikos BC AKTOR expresses their sorrow for the tragedy at the ski resort in Bolu, Turkey. We send our heartfelt… pic.twitter.com/FaO7lKpoUw
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) January 21, 2025