Μετά την κήρυξη του τριήμερου εθνικού πένθους, το Game 4 των τελικών βρίσκεται στον… αέρα, καθώς ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη (15/6, 21:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Φυσικά η παρουσία του κόσμου ήταν δεδομένη και μάλιστα οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έδιναν δυναμικό «παρών» καθώς είχαν μείνει ελάχιστα εισιτήρια απούλητα γι’ αυτό το ματς.

Στον αέρα ο 4ος τελικός λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους
Όμως, όπως είναι γνωστό, η «πράσινη» ΚΑΕ τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ μετά τα όσα συνέβησαν στο Game 2 και επιβλήθηκε πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού της έδρας για μία αγωνιστική. Βέβαια η ποινή ξεκινάει πέντε ημέρες αφότου εκδοθεί η απόφαση. Στην προκειμένη περίπτωση η απόφαση ανακοινώθηκε την περασμένη Κυριακή (11/6) και δεν υπήρχε θέμα για την παρουσία του κόσμου στο Game 4 καθώς δεν θα είχαν συμπληρωθεί οι πέντε ημέρες.

Στην περίπτωση ωστόσο που αναβληθεί το παιχνίδι και μετατεθεί για μετά το τέλος του εθνικού Πένθους (σ.σ. το Σάββατο 17/6 στις 21:00), τότε θα μπορεί η ποινή να εφαρμοστεί. Κάτι που γεννάει ερωτηματικά αναφορικά με το αν θα μπορέσουν οι φίλοι των «πρασίνων» να βρεθούν στο ΟΑΚΑ ή αν θα πρέπει το ματς να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Κάτι το οποίο αναμένεται να αποφασιστεί τις επόμενες ώρες.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα