Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε καυστικά στις δηλώσεις του General Manager του Ολυμπιακού, Νίκου Λεπενιώτη, κατηγορώντας τον για προσπάθεια παραποίησης της πραγματικότητας μέσω των media.

«Πρώτου ο κος Λεπενιώτης καβαλήσει ξανά το άσπρο άλογό του και πάρει σβάρνα τις κάμερες για ακόμη μια φορά ως άλλος συγχωρεμένος Μητσάρας, καλά θα κάνει να πει στον αθλητή της ομάδας του να μην… αυνανίζεται δημόσια μπροστά σε 20 χιλιάδες φιλάθλους και εκατομμύρια τηλεθεατές. Καλά θα κάνει να πει στον προπονητή της ομάδας του να μην βρίζει τον κόσμο.

Θα θέλαμε να τον συγχαρούμε που επιβίωσε στη… ζούγκλα του ΟΑΚΑ. Είμαστε όλοι μαζί του και τον στηρίζουμε στις δύσκολες ώρες που πέρασε στο γήπεδο που από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο καταχειροκρότησε τον Μουσταφά Φαλ όταν αυτός τραυματίστηκε.

Ας σταματήσει πια να κινείται ως τηλεκριτικός και ας σοβαρευτεί» αναφέρει η «πράσινη» ΚΑΕ.

Σχετικά άρθρα