Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε από χθες στον Πανιώνιο, όπου αρχικά ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Βαγγέλη Ζιάγκου και η πρόσληψη του Στηβ Γιατζόγλου, που μετέπειτα ακυρώθηκε λόγω των αντιδράσεων του κόσμου.

Θέση στα όλα γεγονότα πήραν και οι παίκτες, οι οποίοι εξέδωσαν τη δική τους ανακοίνωση, ζητώντας την επιστροφή του Ζιάγκου για να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο παραμονής στην κατηγορία.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ για το θέμα Γιατζόγλου:

“Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA συναισθανόμενη τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας των φιλάθλων στην απόφαση συνεργασίας με τον Στήβ Γιατζόγλου, ο οποίος στο παρελθόν έχει τοποθετηθεί σε ακραίο πολιτικό χώρο, εκ διαμέτρου αντίθετo με τις διαχρονικές αξίες και ήθη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ, αποφάσισε την ματαίωση της”.

Η ανακοίνωση των παικτών:

“Με πολύ προσπάθεια έχουμε φτάσει στη σημερινή κατάσταση και το ΜΟΝΟ που μας ενδιαφέρει είναι να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο στόχος που εχει τεθεί απ το ξεκίνημα της σεζόν είναι η παραμονή και εμείς ως επαγγελματίες παλεύουμε κάθε αγωνιστική γι αυτή. ΕΜΕΙΣ χρειαζόμαστε τον κόσμο μας δίπλα μας και συσπειρωμένο ΤΩΡΑ πιο πολύ από ποτέ. Αγωνιζόμαστε απ την πρώτη μέρα με αρκετές αντιξοότητες και κόντρα σε πολλούς, η επιστροφή του κόουτς αποτελεί μονόδρομο φτάνοντας στο τέλος αυτής της προσπάθειας για να παλέψουμε και τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τέλους στα ίσια. Παραμένουμε πιστοί στην φιλοσοφία μας, στη φανέλα και την ιστορία αυτής της ομάδας.

Οι παίκτες του Πανιωνίου”

Σχετικά άρθρα