Ο Πάου Γκασόλ κλήθηκε να συγκροτήσει μία πεντάδα από Ευρωπαίους παίκτες, η οποία κατά τη γνώμη του θα μπορούσε να νικήσει τους Αμερικανούς, κάνοντας τρεις… αναμενόμενες επιλογές και δύο πιο απροσδόκητες.

Αναλυτικά οι επιλογές του σπουδαίου παλαίμαχου σέντερ:

«Νομίζω ότι υπάρχουν τρία παιδιά που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο διεθνώς, που είναι ο Λούκα (Ντόντσιτς), ο Γιάννης (Αντετοκούνμπο) και ο Νίκολα (Γιόκιτς). Αυτά τα τρία παιδιά θα ήταν αναμφίβολα στην ομάδα μου. Τώρα οι άλλες δύο επιλογές θα πρέπει να συμπληρώνουν αυτούς τους τρεις καταπληκτικούς παίκτες. Θα ήθελα πολύ να συμπεριλάβω έναν Ισπανό σε αυτήν την πεντάδα.

«Ένας τύπος έχει αποδείξει τόσα πολλά και έχει συμβάλλει τόσο πολύ στην ομάδα μας κάνοντας μικρά πράγματα. Βάζοντας τα μεγάλα σουτ και κλέβοντας μπάλες. Ο Ρούντι το έχει κάνει αυτό. Νομίζω ότι έχει αποδειχθεί και κέρδισε από όλους αυτό το είδος αναγνώρισης. Θα έπαιρνα τον Ρούντι σίγουρα»

«Όσον αφορά τον πέμπτο… Αυτήν τη στιγμή, είμαι ανάμεσα σε δύο παίκτες. Ίσως ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος παίζει πολύ καλά αυτήν την περίοδο. Σουτάρει πολύ καλά την μπάλα. Χρειάζεσαι πάντα έναν εξαιρετικό σουτέρ. Είμαι ανάμεσα σε αυτόν και τον Μάρκανεν, ο οποίος είναι επίσης ένας άλλος σπουδαίος παίκτης που πρόκειται να γίνει All-Star φέτος για πρώτη φορά. Είναι μια δύσκολη επιλογή μεταξύ αυτών των δύο, αλλά ας πάμε με τον Μάρκανεν, θα του δώσω την ψήφο μου».

Σχετικά άρθρα