Ο Πάου Γκασόλ βρίσκεται εδώ και έναν περίπου χρόνο εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο φέρονταν να είναι το κύκνειο άσμα στην καριέρα του, ωστόσο η διαφαινόμενη αναβολή τους λόγω κορωνοϊού τον κάνει να σκέφτεται σοβαρά να κρεμάσει τα παπούτσια του.

«Είναι αναπόφευκτο να σκέφτομαι να αποσυρθώ με τον τραυματισμό που έχω και ότι σε λίγους μήνες θα είμαι 40 ετών. Σίγουρα είναι στο μυαλό μου. Αργά ή γρήγορα θα γίνει, αλλά ελπίζω ότι ακόμη δεν ήρθε η ώρα. Αυτή τη στιγμή, βέβαια, προέχει να ξεπεράσουμε την πανδημία. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα» δήλωσε αρχικά ο σπουδαίος Ισπανός σέντερ, ενώ αναφορικά με την πορεία της αποθεραπείας του είπε:

«Πριν από ενάμιση μήνα σταμάτησα να χρησιμοποιώ πατερίτσες, πριν δύο εβδομάδες έβγαλα την ορθοπεδική μπότα και σταδιακά κάνω κάποιες ασκήσεις, στο σπίτι και στην πισίνα. Ακόμη δεν μπορώ να πατήσω παρκέ, αλλά ελπίζω ότι ίσως αυτό να μπορεί να γίνει σε έναν μήνα. Ακόμη είμαστε σε πρώιμο στάδιο της αποκατάστασης. Χρειάζεται χρόνο για να δέσει το κόκκαλο και να μπορώ να βάλω βάρος».

Σχετικά άρθρα