Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την μεταγραφή του στην Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι καταλαβαίνει την δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στο «Sportal»:

– Με την ολοκλήρωση της σεζόν, πήρες μεταγραφή για την Φενέρμπαχτσε. Θεωρείς ότι το παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί μια καλή ευκαιρία για ένα restart αγωνιστικό δικό σου, μετά από τα δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν με τον Παναθηναϊκό;

«Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία πέρσι να αποδώσω όπως ήθελα. Μέσα στη χρονιά ο τραυματισμός που είχα με κράτησε εκτός και η αποκατάσταση που απαιτήθηκε χρειάστηκε μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπόρεσα να επανέλθω σε μικρό χρονικό διάστημα πίσω αν και θα το ήθελα. Από κει και πέρα, με την Εθνική ομάδα σε προσωπικό επίπεδο οι αθλητές πολλές φορές παίρνουμε ένα καλό συμβόλαιο με βάση την παραγωγικότητα που δείχνουμε».

– Η επιλογή να φύγεις από τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσεις την καριέρα σου στη Φενέρμπαχτσε ήταν δύσκολη. Πως βίωσες όλο αυτό το διάστημα μέχρι να ολοκληρώθει η μεταγραφή σου.

«Ήταν γενικώς όλο το διάστημα αυτού του μήνα μετά το Πρωτάθλημα, μία δύσκολη απόφαση. Ήθελα να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα…».

– Πολλοί αναρωτιούνται πώς ενώ έμεινες στα δύσκολα χρόνια για τον Παναθηναϊκό, έφυγες τώρα που φαίνεται ότι δημιουργείται κάτι καλό. Πως το εξηγείς;

«Ήταν μια προσωπική απόφαση, για να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα. Με ρωτήσατε κι εσείς αν θέλω να κάνω ένα restart, αυτό ακριβώς ήταν, ένα restart».

– Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είχες μια ιδιαίτερη σχέση, όλα αυτά τα χρόνια. Αν τον συναντούσες τυχαία στο δρόμο τώρα τι θα του έλεγες;

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για ότι έχει κάνει και για τη στήριξη προς εμένα όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια του, αλλά ήθελα να κάνω μια αλλαγή».

Σχετικά άρθρα