Στις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αγώνων με Τσεχία και Ολλανδία για τα «παράθυρα» του EuroBasket 2025, ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα προσπάθεια που γίνεται με τον Βασίλη Σπανούλη στο τιμόνι.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής σέντερ:

Για την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας: «Δεν υπήρχε κάποια σκέψη. Όσο είμαι υγιής, πάντα θα είμαι στη διάθεση της Εθνικής ομάδας. Είμαι περήφανος που άλλη μια φορά βρίσκομαι εδώ. Με την έλευση του κόουτς Βασίλη Σπανούλη, η ομάδα γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να φτιάξει και πρέπει να το δείξουμε αυτό».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Δεν είναι πολλά τα χρόνια που σταμάτησε ως παίκτης. Φαίνεται και από το πώς διαχειρίζεται το Περιστέρι. Θέλει να δώσει το καλύτερο που μπορεί. Ξέρει παραπάνω πώς είναι οι παίκτες και τα αποδυτήρια σε μια ομάδα. Θα δώσει τον καλύτερο εαυτό».

Για τη νέα φουρνιά στην Εθνική: «Οι παλιοί με το καλό θα αφήσουν τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, όποτε έρθει αυτή η στιγμή και με το νέο αίμα θα χτιστεί μια νέα Εθνική. Ξεκινά μια πολύ καλή προσπάθεια από σήμερα».

Για τον «κακό δαίμονα» Τσεχία: «Είναι αλήθεια πως δεν μας πάει καλά η Τσεχία. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί την προσπάθεια στα παράθυρα. Όλοι στην Εθνική θα δώσουν το 100%, πόσο μάλλον εντός έδρας. Η Τσεχία κάθε φορά παρουσιάζει ένα καλό σύνολο με στόχο, αλλά κι εμείς θα κάνουμε το ίδιο».

Σχετικά άρθρα