Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Super Cup της Ρόδου, αλλά και το συναπάντημα με έναν πρώην συμπαίκτη τους, τον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων»:

«Καλή χρονιά σε όλους, με τις όμορφες στιγμές που προσφέρει το μπάσκετ. Να έχουμε όλοι υγεία, βλέπουμε τι συμβαίνει καθημερινά. Η περσινή μας χρονιά ήταν άκρως πετυχημένη, οπότε συνταγή που πετυχαίνει, δεν την αλλάζεις. Σίγουρα είχαμε κάποιες αλλαγές, σίγουρα χάσαμε παίκτες που ήταν σημαντικοί όπως ο Σλούκας που είναι δίπλα μου, όμως η ομάδα μου πάντα βρίσκει τρόπους για να είναι εκεί, για να είναι ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό θα κάνουμε για άλλη μία χρονιά. Έχουμε αυτοπεποίθηση και χημεία από νωρίς, ανυπομονούμε για την έναρξη της σεζόν.

Ο αμοιβαίος σεβασμός που υπάρχει ανάμεσα σε εμένα και στον Σλούκα δεν μπορεί να αλλάξει όσα ζήσαμε μία ζωή επειδή παίζουμε σε διαφορετικές ομάδες. Έχω πει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του, όμως πρέπει να κοιτάμε τη μεγαλύτερη εικόνα από μία μετακίνηση από μία ομάδα σε άλλη. Είμαστε επαγγελματίες, ο αθλητισμός είναι στη σφαίρα της ψυχαγωγίας. Το έχω ξαναζήσει και με τον Παπαπέτρου, κάναμε πολλή παρέα, όμως στο παρκέ θα υπάρξει και η κόντρα, θα υπάρξει και η αψιμαχία, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε μεγαλύτερο απ’ όσο είναι».

Σχετικά άρθρα