Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι «αιωνίωνο», τονίζοντας ότι τα σερί ανήκουν στην ιστορία.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στο «Τζάμπολ» της ΕΡΤ:

Για τα συνεχόμενα ματς: «Δεν βλέπω κάπου σταματημό σε όλο αυτό. Να εμπιστευτούμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και που μας λένε να κάνουμε και να προσπαθήσει ο καθένας μόνος του να προσφέρει παραπάνω ξεκούραση στον οργανισμό του».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό:
«Στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ φάνηκε τι σημαίνουν τα ντέρμπι ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό και όποιος νομίζει από εμάς ότι θα είναι κάτι απλό ή σημαίνει κάτι το ότι έχουμε κερδίσει δυο φορές τον Παναθηναϊκό, εκεί θα είναι η μεγάλη παγίδα και έτσι μπορείς να βρεθείς στο καναβάτσο και στην άσχημη πλευρά.

Τα σερί ανήκουν στην ιστορία. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που αν κερδίσεις βάζεις μία διεκδικήτρια του τίτλου μία ήττα από κάτω σου. Δεν μπορείς να είσαι αφελής και να μην είσαι πεινασμένος σε ένα τέτοιο παιχνίδι που θα σου δώσει το πάνω χέρι. Δεν υπάρχουν πολλά μυστικά. Σίγουρα μπορεί να ετοιμάσουν οι προπονητές κάποια τρικ όμως έχουμε δει πως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται από τις λεπτομέρειες, από τη μία φάση, από την αποφασιστικότητα, από τις 50-50 μπάλες. Πρέπει να είμαστε το ίδιο πεινασμένοι με τα προηγούμενα»

Σχετικά άρθρα