Τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Ολυμπιακού στον Κώστα Σλούκας κατά τη διάρκεια του τελικού του Super Cup στη Ρόδο, σχολίασε Κώστας Παπανικολάου, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Δεν μπορώ να πω στον καθένα πως να συμπεριφερθεί. Οταν θα πάω και εγώ στο ΟΑΚΑ σίγουρα θα ακούσω λόγια. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του. Δεν μπορώ να αλλάξω τον τρόπο σκέψης σε ενήλικες, δεν μπορώ να τους πω πως θα συμπεριφερθούν και τι θα κάνουν. Έτσι είναι, δυστυχώς, ο αθλητισμός στην Ελλάδα και αυτό, στην προκειμένη, ισχύει και για τις δύο πλευρές.

Το έχω ζήσει και από την αντίθετη πλευρά με τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη), όταν από τον Παναθηναϊκό ήρθε στον Ολυμπιακό. Όπως με ενοχλούσε τότε, έτσι με ενοχλεί κάθε φορά. Δεν αλλάζει κάτι.

Θέλω, όμως, να σταθώ περισσότερο στη δική μου σχέση με τα παιδιά που ήμασταν μαζί και όχι μόνο στον Κώστα (Σλούκα) και στον Ιωάννη (Παπαπέτρου), οι οποίοι πήγαν από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον Ντίνο (Μήτογλου), στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, στον Δημήτρη Μωραΐτη, τα παιδιά με τα οποία ήμασταν μαζί στην εθνική ομάδα. Το ίδιο τους βλέπω όλους, δε θα αλλάξει ποτέ αυτό» σχπλίασε ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων».

Σχετικά άρθρα