Ο Κώστας Παπανικολάου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους φονικούς σεισμούς που έχει πλήξει την Τουρκία, κάνοντας δηλώσεις μετά την επιβλητική νίκη επί της Άλμπα μέσα στο Βερολίνο.

«Είναι μια μέρα για εμάς και τον σύλλογο μας, μνήμης. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7 και των οικογενειών τους. Άλλωστε το μπάσκετ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα μετά και τον σεισμό στην Τουρκία και τα χιλιάδες θύματα. Η σύγκεντρωσή μας ήταν το πιο σημαντικό κλειδί στην επικράτησή μας και φάνηκε στο δεύτερο 10λεπτο που τη χάσαμε για λίγο και η διαφορά μειώθηκε στους 10 πόντους» είπε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Για την εμφάνιση παρά τις απουσίες: «Όπως είναι δομημένη η διαδικασία, όποιος στέκεται να δει τα προβλήματά του χάνει την επαφή με την πραγματικότητα. Είναι σημαντικές οι απουσίες μας, αλλά εκεί είναι που η ενέργεια, η θέληση και το κάτι… παραπάνω για να φτάσουμε στις νίκες».

Για το ποιος είναι ο στόχος: «Πρέπει να κρατάμε υψηλά τα στάνταρ. Αν θεωρήσουμε κάτι δεδομένο τότε μια τόσο επιτυχημένη χρονιά ως τώρα, ίσως να οδηγηθεί σε τραγωδία».

Σχετικά άρθρα