Δηλώσεις στο Eurohoops έκανε ο Κώστας Παπανικολάου μετά την ολοκλήρωση του Final-4 του Βερολίνου και, μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε ότι θα αντάλλαζε τρία συνεχόμενα Final-4 για μια κατάκτηση του τροπαίου.

Παράλληλα, επισήμανε ότι θα ήταν λογικό ο κόσμος να έχει περισσότερες απαιτήσεις, αν η ομάδα είχε 40 εκατομμύρια μπάτζετ, ενώ πρόσθεσε ότι ίσως να ήταν και μια υπέρβαση η φετινή πορεία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε στο Eurohoops:

Για το αν η παρουσία στο Final-4 δεν θεωρείται αρκετή: «Αν ήμασταν μία ομάδα που έχει 40 εκατομμύρια μπάτζετ, θα το θεωρούσα πιο λογικό να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα να είναι στο Final Four. Είμαστε μια ομάδα που κάθε χρόνο παλεύουμε για να βρισκόμαστε εκεί. Αν κάτι έκανε περήφανους τους οπαδούς μας φέτος, νομίζω πως είναι αυτό.

Παρά τις αντιξοότητες όλη τη χρονιά, καταφέραμε να είμαστε πάλι παρόντες. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξή τους όλη τη χρονιά όχι μόνο στο Βερολίνο. Ήταν στο πλευρό μας. Μας στενοχωρεί γιατί θέλουμε να τους δώσουμε τη χαρά αλλά έτσι είναι το άθλημα, έτσι είναι η ζωή. Κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει».

Για το αν θα αντάλλαζε τα τρία συνεχόμενα Final-4 με μια κατάκτηση: «Είναι εύκολη η απάντηση, αλλά είναι εκ του ασφαλούς. Η σταθερότητα όμως από μόνη της είναι κάτι πολύ σημαντικό και δείχνει τη δουλειά που γίνεται στον οργανισμό.

Από τους προέδρους, στα γραφεία, τον Χρήστο το Μπαφέ και τον Αντώνη τον Κατσίκη. Τη Τζένη Γραβιά που είναι στο γραφείο Τύπου, όλα τα παιδιά που είναι στο ιατρικό τιμ, οι φροντιστές, οι γυμναστές, το τεχνικό τιμ. Όλοι δουλεύουν για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες δυνατές παροχές ώστε να μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το αν φέτος έχουν πετύχει υπέρβαση: «Τηρουμένων των αναλογιών, ίσως να ήταν μία υπέρβαση. Όπως κάθε χρόνο αυτή η ομάδα είναι ένα σύνολο που παλεύει και δεν τα παρατάει ποτέ. Αυτή ήταν η ταυτότητά μας φέτος και μας έφερε μέχρι εδώ».

Σχετικά άρθρα