Τον Γιώργο Πρίντεζη κατονόμασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου ως τον πρώην συμπαίκτη του, ο οποίος δέχτηκε καλύτερα την μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό!

«Δεν μπορούν να χαίρονται όλοι για την απόφασή μου, επίσης δεν θα μπορούσαν να χαίρονται και όλοι με τη δική μου χαρά» τόνισε ο διεθνής φόργουορντ στην Euroleague Media Day του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, τη Δευτέρα (24/09) στο ΟΑΚΑ, προσθέτοντας:

«Αυτός ο οποίος το δέχτηκε καλύτερα και μου ευχήθηκε τα καλύτερα ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος χάρηκε με τη δική μου χαρά. Διότι ήξερε ότι ήταν μια προσωπική μου απόφαση η οποία με έκανε χαρούμενο και μάλιστα με ενθάρρυνε κιόλας να ακολουθήσω αυτό που είχα αποφασίσει και στο τέλος μου ευχήθηκε καλή επιτυχία».

Για την απόφασή του και τι έπαιξε ρόλο ο Παπαπέτρου είπε:

«Ο Παναθηναϊκός με κέρδισε, πρώτα από όλα λόγω της συμπεριφοράς της διοίκησης.

Κατάλαβαν ότι ήθελα να πάρω αυτή την απόφαση μόνος μου και δεν με πίεσαν παραπάνω από όσο έπρεπε. Μου έδωσαν το χρόνο που χρειαζόμουν για να το σκεφτώ.

Επίσης ο Τσάβι είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, μου ανέλυσε με πολύ ωραίο τρόπο το ρόλο που θα έχω στην ομάδα και μου έδειξε από την πρώτη στιγμή πόσο με ήθελε και πόσο με εμπιστεύεται σαν παίκτη.

Επίσης ο κόσμος του Παναθηναϊκού μου είχε στείλει πάρα πολλά μηνύματα αγάπης και με καλωσόρισε με τον καλύτερο τρόπο μόλις πήρα την απόφασή μου. Γι’ αυτό κι έχω προσαρμοστεί τόσο γρήγορα στη νέα μου ομάδα.

Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, με δέχτηκαν όλοι ωραία».

Σχετικά άρθρα