Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε το γεγονός ότι θα είναι συμπαίκτης με τον Σλούκα από τη νέα αεζόν, ενώ έθεσε τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Action24»:

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα, έχω ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν εδώ. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια που γίνεται και είμαι έτοιμος να ξεκινήσουμε τη δουλειά, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον στόχο της επιστροφής στην κορυφή της Ευρώπης: «Κακά τα ψέματα αυτός είναι ο στόχος. Αλλά είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας. Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια. Η ομάδα έχει τα πάντα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να φτάσουμε σε επιτυχίες».

Για την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα: «Είναι πολύ ωραίο να έχεις συμπαίκτη τον Κώστα Σλούκα. Είμαστε φίλοι, έχουμε παίξει μαζί. Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί σαν ένα».

Για τα φιλικά παιχνίδια στη Ρόδο: «Έχουμε δύο δυνατά φιλικά στη Ρόδο. Είμαστε όλοι εδώ και υγιείς. Είναι πρόωρα τα συμπεράσματα τώρα αλλά θέλουμε να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Σχετικά άρθρα