Τις απαράδεκτες συνθήκες υπό τις οποίες αγωνίστηκαν ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα επισήμανε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ξεσπώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το φινάλε του αγώνα όπου οι πράσινοι ηττήθηκαν 74-82.

«Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στο αγωνιστικό. Θέλω να πω κάποια πράγματα που θεωρώ πολύ σημαντικά. Συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό και στη Λάρισα, τους αξίζουν, κάνουν απίστευτη προσπάθεια. Τους αξίζουν όλα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να πω κάποια πράγματα που δεν αφορούν τη Λάρισα. Είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που ξεκολλάει μια πινακίδα και κάνω ράμματα στο ημίχρονο, γιατί δεν υπάρχει ασφάλεια. Η πινακίδα κρατιέται με σακιά από άμμο για βαρίδια. Το γήπεδο έχει πενήντα βαθμούς, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει. Δεν με ενδιαφέρει αν χάσαμε ή κερδίσαμε. Είμαι 28 χρονών, είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει ποιος κέρδισε. Συγχαρητήρια ξανά στη Λάρισα, στον κόσμο. Είναι το κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα υποτίθεται», είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Ο παίκτης που εκτίθεται στο παιχνίδι δεν μπορεί να πει την άποψή του, αλλά όλοι είδαμε τη συνέβη. Αν μιλήσω θα τιμωρηθώ κιόλας. Ντρέπομαι αλήθεια που είμαι μέρος αυτού του πράγματος. Είναι ντροπή».

Σχετικά άρθρα