Μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή αθλητικής ιστοσελίδας, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη.

«Τι μπορώ να πω εγώ για τον Μπίλι; Είμαι ευγνώμων που έχω παίξει μαζί του. Είμαι ευγνώμων που έχω υπάρξει δίπλα του. Είναι ένα κινητό παράδειγμα για κάθε αθλητή. Τον έχω δει να κάνει μεγαλύτερα πράγματα από την σημερινή του (σ.σ. χθεσινή κόντρα στη Ζενίτ) εμφάνιση.

Μία μέρα είχαμε προπόνηση και μετά κάθισα εγώ να κάνω λίγη έξτρα προπόνηση και ο Βασίλης καθόταν κι αυτός στο άλλο καλάθι και έκανε. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Βασίλης είχε παίξει πριν από δύο μέρες 35 λεπτά, πριν από πέντε μέρες άλλα 30 λεπτά. Εγώ δεν είχα παίξει καθόλου μέχρι τότε στον Ολυμπιακό, ήμουν 19 χρονών. Κάποια στιγμή ήρθε ο γιατρός και μου είπε “μικρέ ήρθε η ώρα να φύγεις”. Όταν τον ρώτησα γιατί μου απάντησε “αν δεν φύγεις, δεν θα φύγει ούτε ο Βασίλης”.

Στα αποδυτήρια τον ρώτησα “άμα καθόμουν άλλη μισή ώρα θα καθόσουν κι εσύ;” Μου είπε “άμα καθόσουν άλλη μισή ώρα εγώ θα καθόμουν άλλα 45 λεπτά. Κανένας δεν θα δουλέψει πιο πολύ από μένα, έτσι έχω μάθει στη ζωή μου”» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού.

Σχετικά άρθρα