Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τη νίκη επί της Φενέρμπαχρσε, αλλά και το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Σε μερικά παιχνίδια θα μπορούσαμε να έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα, Ήταν περίεργη σεζόν για εμάς. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν. Είμαστε χαρούμενοι που κλείνουμε τη σεζόν στην Ευρωλίγκα με νίκη. Και για την ομάδα και προσωπικά ήταν περίεργη και ιδιαίτερη σεζόν στην Ευρώπη. Όταν τα πράγματα συμβαίνουν έτσι είναι και καλό γιατί παίρνεις μαθήματα» είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Προσωπικά πήρα ένα σημαντικό πράγματα ότι δεν είναι όλα του χεριού μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Το έχω αφήσει πίσω προπονούμαι. Αναπνέω, που είναι το πιο σημαντικό από το μπάσκετ και είμαι έτοιμος για το φινάλε της σεζόν. Πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί από το ξεκίνημα σε άμυνα και επίθεση, να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας. Όποιοι είμαστε και όσοι είναι διαθέσιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας κυρίως αμυντικά.

Πρέπει να παίξουμε με ετοιμότητα και να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά. Δεν ξέρω για τον Νέντοβιτς, με καθησυχάσατε. Ο Ρος είναι ΟΚ απ’ ότι κατάλαβα δεν θέλω να δώσω κάποια είδηση χωρίς να ξέρω. Ελπίζω να είμαστε όλοι και υγιείς. Ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί για το φίνις της σεζόν. Είναι σημαντικό για εμάς, τον κόσμο μας και την ευρύτερη οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Σχετικά άρθρα