Για τη Γαλλία όπου αύριο (13/10, 21:45) αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να τονίζει πως οι «πράσινοι» έκαναν αρκετά λάθη κόντρα στον Ολυμπιακό, επιδεικνύοντας όμως ταυτόχρονα και κάποια θετικά στοιχεία.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε το τελευταίο ματς. Κάναμε αρκετά λάθη, αλλά παρόλα αυτά δείξαμε και κάποια θετικά στοιχεία. Νομίζω ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι ακόμη πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Όπως έχει αποδειχθεί και άλλα χρόνια ο δρόμος είναι μακρύς. Κανείς δεν κέρδισε τον Οκτώβρη ή τον Νοέμβρη την Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι» δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ενώ πρόσθεσε:

«Σίγουρα είναι δύσκολο όλο αυτό που συμβαίνει με την πανδημία. Είναι πολύ μεγαλύτερο από το μπάσκετ. Ο καθένας μας έχει έναν κύκλο με ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Απαιτείται υπευθυνότητα απ’ όλους και ειδικά από τις ομάδες. Ως αθλητές προφανώς και θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αλλά θα πρέπει όλοι να είναι περισσότερο υπεύθυνοι γιατί υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από το μπάσκετ».

Σχετικά άρθρα