Για τη σειρά των ημιτελικών με την ΑΕΚ στα πλέι οφ της Basket League (στις 19/5 το πρώτο παιχνίδι) μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού:

«Εύχομαι να γίνουν ωραίες σειρές, με καλό μπάσκετ, να υπάρχει υγεία και να κερδίσει ο καλύτερος στο τέλος. Έχουμε βρει τη χημεία μας, ο νέος κόουτς ήθελε λίγο χρόνο για να καταλάβουμε τη φιλοσοφία του και να παίξουμε το μπάσκετ που θέλει. Δεν είναι εύκολο να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Πιστεύω πως τώρα παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ μας μέσα στη σεζόν στο κατάλληλο σημείο και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι.

Η ΑΕΚ έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου, με αθλητές όπως ο Ζήσης, ο Λοτζέσκι και ο Λάνγκφορντ. Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με εμπειρία και εμείς δεν πρέπει να μπούμε χαλαροί. Να δώσουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην αφήσουμε περιθώριο. Το αλατοπίπερο είναι οι εκπλήξεις, αλλά δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Το Κύπελλο ήταν ο πρώτος στόχος, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Όποιος κατακτήσει το πρωτάθλημα θα κάνει και το πιο χαρούμενο καλοκαίρι».

Σχετικά άρθρα