Στα δύο πρόσωπα που έδειξε η Εθνική στο παιχνίδι κόντρα στην Τσεχία στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, δηλώνοντας υπερήφανος που παρά τις δυσκολίες το γαλανόλευκο σύνολο έμεινε ενωμένο.

«Ήταν μια νίκη που παλέψαμε πάρα πολύ για να πάρουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Τσεχία. Αποδείχτηκε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Χρειάστηκε να φτύσουμε αίμα, αλλά είμαι περήφανος γιατί παρότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε, μείναμε ενωμένοι. Η Τσεχία είναι πολύ σκληρή ομάδα, έπαιξε ελεύθερα, ενώ εμείς ήμασταν κάπως σφιγμένοι επιθετικά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είχαμε μια πιο αγχωμένη προσέγγιση. Στο ημίχρονο είπαμε να παίξουμε πιο σκληρά στην άμυνα, να μοιράσουμε την μπάλα και να βάλουμε τα σουτ. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Σε ένα νοκ άουτ καμιά φορά είναι πολύ πιο αγχωτικό. Είδατε τη συνέβη με τη Σερβία, τα παραδείγματα είναι πολλά. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, γιατί κάθε παιχνίδι είναι η ζωή μας».

Αναφορικά με την αλλαγή που έγινε στο δεύτερο μισό σχολίασε: «Θεωρώ πως στο πρώτο μέρος δεχτήκαμε ένα χαστούκι, μας ξύπνησε. Είχαμε τη θέληση, προς Θεού. Εκτιμάμε τον κόσμο που ήρθε και τη στήριξη όλων των Ελλήνων. Θέλαμε να διορθώσουμε πολλά στο δεύτερο μέρος και το κάναμε. Το πιο σημαντικό είναι οι νίκες. Προσθέτουμε εμπειρία με αυτή τη νίκη, υπάρχουν μαθήματα και στη νίκη και πρέπει να τα πάρουμε για τη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα