Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην μικτή ζώνη στο Gazzetta μετά τη νίκη της Εθνικής μας επί της Ιορδανίας για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένα απόσπασμα απ’ όσα είπε ο διεθνής φόργουορντ:

Για το αν ένιωσε καλύτερα σήμερα: «Παίζω πολλά χρόνια, ξέρω ποιος είμαι. Θα έπρεπε να ξέρετε και εσείς, άμα δεν ξέρετε μπορείτε να μπείτε στο ίντερνετ να δείτε ποιος είμαι».

Τι κρατάμε από το παιχνίδι με την Ιορδανία: «Κρατάμε και τα δύο (σ.σ. Θετικά και αρνητικά). Υπάρχει και το άστοχο και το εύστοχο. Το έχουμε κάνει και στα φιλικά, βρεθήκαμε πίσω αρκετές φορές με μεγάλο σκορ και επανήλθαμε. Και εδώ είχαμε μεγάλη διαφορά, επανέρχεται αλλά ξαναπατάμε το γκάζι. Μπορεί να τιμωρηθούμε. Δεν χρειάζεται να έχουμε διακυμάνσεις στην απόδοση μας, πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί.

Αυτό έχει να κάνει και με το ροτέισον και με παίκτες που είναι μέσα στο παρκέ και μπορούν να έχουν ένα καλό ρυθμό στο παιχνίδι και να χρειάζεται να ξεκουραστούν. Πρέπει η ομάδα να διατηρεί μια συνεχόμενη καλή απόδοση. Θεωρώ ότι έχουμε έντεκα παίδες που μπορούν να δώσουν κάτι στην ομάδα».

Σχετικά άρθρα