Στην αντίδραση του δευτέρου ημιχρόνου και τον χαρακτήρα που έδειξε η ΑΕΚ στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ενώ επεσήμανε πως για ακόμα ένα παιχνίδι η Ένωση μοίρασε πάνω από 20 ασίστ.

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Ο κόσμος απόλαυσε το παιχνίδι ήταν πολύ καλό στην επίθεση. Ξέραμε τι ομάδα ήταν η Χάποελ. Δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστούμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Βάλαμε κρίσιμα σουτ στο τέλος και αυτό μας έδωσε μικρό αβαντάζ. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Παίξαμε καλό μπάσκετ, γυρίσαμε τη μπάλα, βάλαμε 100 πόντους. Πρέπει να συνεχίσουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για την εικόνα στο πρώτο ημίχρονο: «Άλλαξε το πλάνο της Χολόν, άνοιξε το γήπεδο με τον Μάιλς και δημιουργήθηκαν χώροι. Μας πλήγωσαν στο 1-1. Δεν παίξαμε καλή ατομική άμυνα και αυτό μας χάλασε το μυαλό. Δεχτήκαμε πόντους. Όταν δεν παίζεις παιχνίδια σου κοστίζει ένα κακό 5λεπτο. Δείχναμε ξαφνιασμένοι από κάτι που κάνει καλά ο αντίπαλος. Κρατάμε την αντίδραση.

Τα παιδιά έδωσαν το 100%. Η Χολόν έχει ένα μικρό ροτέισιον που όλοι οι παίκτες ταιριάζουν στη φιλοσοφία του. Εμείς δείξαμε χαρακτήρα. Ίσως στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα. Κρατάμε την εικόνα μας πως για ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα μοίρασε πάνω από 20 ασίστ και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το σχήμα με τα 3 φόργουορντ: «Ο Ματσιούλις ταλαιπωρείται από τη μέση του. Έκανε ένεση πριν από το παιχνίδι και δεν κατάφερε να παίξει στο δεύτερο μέρος. Πήγαμε σε διαφορετικά σχήματα να ελέγξουμε το παιχνίδι της Χολόν. Έχουμε παιδιά έχουν το χαρακτηριστικό να παίζουν 2 θέσεις».

Σχετικά άρθρα