O Γιώργος Μπαρτζώκας κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού μόνο για 18 αγωνιστικά λεπτά στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε πριν αποβληθεί με δύο απανωτές τεχνικές ποινές, για να τον αντικαταστήσει ο Χρήστος Παππάς και ήταν κι αυτός που έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.
Ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή των Πειραιωτών δεν είχε και πολλά να πει, παραδεχόμενος το δίκαιο της επικράτησης των Τούρκων και υπογραμμίζοντας τις κακές επιλογές που είχαν οι παίκτες των «ερυθρόλευκων».
«Εννοείται πως ήταν ανώτεροι από εμάς. Άξιζαν να πάρουν τη νίκη. Έπαιξαν με περισσότερη δύναμη και σκληράδα, μας έβαλαν πίεση και προφανώς η επίθεσή μας δεν ήταν σε θέση για να την αντιμετωπίσει.
Είχαμε κακές επιλογές, οι οποίες τους έδωσαν επιθέσεις στο ανοιχτό γήπεδο, οι οποίες οδήγησαν σε εύκολα σουτ», είπε ο Παππάς.
Στο μεταξύ, με πρόβλημα τραυματισμού στον δεξιό του τετρακέφαλο αποχώρησε ο Σακίλ ΜακΚίσικ και θα κάνει εξετάσεις στην Αθήνα, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.