Ο Νίκος Παππάς μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» του ΑΝΤ1 για τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νότη Σφακιανάκη, τονίζοντας πως ο δεύτερος είναι ένας άνθρωπος ακραίων αντιλήψεων.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον Αντετοκούνμπο: «Ξέρω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλη του την οικογένεια πάρα πολλά χρόνια. Όταν εγώ πρωτοήρθα στην Αθήνα, ζούσαμε στην ίδια γειτονιά και πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο. Έχω ένα παράπονο από τον Γιάννη, θα ήθελα να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του, και δεν εννοώ ούτε μπασκετικά, ούτε με τη φήμη, ούτε με τα χρήματά του, εννοώ με τη φωνή του, να παίρνει θέση σε διάφορα ζητήματα.

Να παρεμβαίνει σε πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο γιατί το brand του είναι παραπάνω από ο,τιδήποτε άλλο, ακόμα κι από τον πρωθυπουργό».

Για τον Σφακιανάκη: «Ο Σφακιανάκης είναι ένας άνθρωπος ακραίων αντιλήψεων και τοποθετήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι ακούνε τα τραγούδια του, συμφωνούν με αυτά που έχει κάνει εκτός του επαγγέλματός του. Ίδια περίπτωση είναι και ο Φιλιππίδης. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μου λείπει από τον καλλιτεχνικό χώρο. Του άρεσε να μιλάει πολύ και συνήθως όταν άνοιγε το στόμα του έλεγε μ…κίες. Υπάρχουν τα cd, οι δίσκοι και το YouTube για όποιον θέλει να ακούσει τα τραγούδια του».

Σχετικά άρθρα