Ο Νίκος Παππάς μίλησε για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και την κίνησή του να δώσει τον μισθό του στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την κίνησή του να δώσει τον μισθό του στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ: «Ντάξει, μην το υπεραναλύσουμε όπως έγινε με τον Κορυδαλλό. Μετά από τόσα χρόνια εδώ, οι ανησυχίες μου δεν είναι αν θα μπει η μπάλα στο καλάθι. Έχω καθαρό μυαλό να δω άλλα προβλήματα. Συνειδητοποίησα φέτος πόσες φορές άφηνα τον καφέ μου στα αποδυτήρια, πεταμένα νερά, βρώμικα παπούτισα. Είμαι μια έμμεση συγγνώμη που τόσα χρόνια με υπέμεναν οι κοπέλες αυτές. Είναι μια μικρή αναγνώριση, ένα μικρό ποσό».

Για την επιστροφή του: «Είναι πολύ όμορφο που επιστρέφω πάλι εδώ. Σε Είναι και μια προσωπική ικανοποίηση που ανταγωνίζομαι συναγωνίζομαι με κορυφαίους παίκτες. Είναι όμορφο, κάθε μέρα το ζω σαν να είναι η τελευταία».

Για την κατάσταση που συνάντησε: «Είναι τελείως διαφορετική η κατάσταση που συναντάω τώρα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είχα συνηθίσει να είμαι σε ένα σύνολο ανταγωνιστικό, που διεκδικεί Play-Offs, τίτλους. Αυτό πρέπει να κάνουμε, δεν ξέρω ποιοι είναι οι στόχοι. Είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία, ντάξει, έχει την πλάκα του.

Δεν κρυβόμαστε, έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία. Είμαστε σε καλό επίπεδο, ακολουθεί μια δύσκολη εβδομάδα. Είμαστε καινούρια ομάδα, με πολλά νέα παιδιά. Το προσωπικό τους κίνητρο δύσκολα μπορείς να το αλλάξεις. Υπάρχουν παιδιά που θέλουν να δείξουν ότι μπορούν να σταθούν στην Euroleague».

Για το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας: «Η πίεση στην άμυνα. Έχουμε πολλά παιδιά που το βασικό τους προσόν είναι η άμυνα, η αυτοθυσία. Προσπαθούμε να επενδύσουμε σε αυτό, σίγουρα έχουμε και παιδιά με ταλέντα. Σιγά σιγά βρίσκουμε την ταυτότητά μας. Δεν μπορώ να αναλύσω τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά μας».

Σχετικά άρθρα