Ο Νίκος Παππάς μίλησε για την ενασχόλησή του με την πολιτική, αλλά και το αποτέλεσμα των εκλογών.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Πρωινό»:

Για την ενασχόλησή του με την πολιτική: «Η κάθοδος στην πολιτική τελευταία μπήκε στο μυαλό μου ως ιδέα. Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω κάποιες διαδικασίες, αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής είναι ότι δεν είναι τόσο αγνό και αθώο το περιβάλλον αυτό, είναι λίγο τοξικό για μένα. Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω ήταν για να προσφέρω, χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια. Έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε αν θα το κάνω».

Για τον Αλέξη Τσίπρα και τις διαφορές που υπάρχουν: «Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια. Από εκεί και πέρα, είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα κάποια αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα, διάφορες κινήσεις τους δεν με εξέφραζαν απόλυτα. Παρόλα αυτά, εκτιμώ ότι είδε σ’ εμένα ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει λίγο καλύτερη αυτήν την πόλη».

Για την είσοδο των Σπαρτιατών στην Βουλή: «Δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη. Είδαμε τη ΝΙΚΗ να μπαίνει στη Βουλή, είδαμε την Ελληνική Λύση. Βλέπουμε και μια Κυβέρνηση που στελεχώνεται με τύπους σαν τον Άδωνι, τον Πλεύρη και τον Βορίδη. Ας μην υποκρινόμαστε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Ξέρουμε ότι το τέρας του φασισμού υπάρχει εκεί έξω. Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να το ρίξουμε στο βόθρο της ιστορίας».

Σχετικά άρθρα