Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας ότι τον εκτιμά παρά τις τεράστιες ιδεολογικές τους διαφορές, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον θάνατο του Θανάση, βουρκώνοντας μάλιστα μιλώντας γι’ αυτόν!

Αποσπάσματα από όσα ανέφερε στους «Betarades»:

Για την σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Ο Γιαννακόπουλος είναι μια περίεργη ανωμαλία στο κεφάλι μου. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίον δεν ταιριάζω ιδεολογικά, πολιτικά, μουσικά, διατροφικά. Αλλά σε κοιτάζει στα μάτια και σου λεέι την αλήθεια του, χωρίς υποκρισίες, χωρίς τίποτα. Δεν χαμπαριάζει, έχει χαρακτηριστικά που μου κάνουν. Μακάρι να μπορούσε να αλλάξει ιδεολογικά και πολιτικά. Αλλά η σχέση μας είναι φιλική, τον εκτιμώ. Με έχει βοηθήσει όταν δεν είχε κανέναν λόγο να το κάνει, δεν το ξεχνάω αυτό. Δεν μπορώ να είμαι μαζί του ούτε πολύ αυστηρός, ούτε σκληρός, παρά τις αντίθετες απόψεις που έχουμε».

Για τον Θανάση Γιαννακόπουλο: «Ο θάνατος του Θανάση Γιαννακόπουλου με συγκλόνισε. Στεναχωρήθηκα περισσότερο κι από τους τραυματισμούς μου. Πήγαινα κι εγώ στο ΥΓΕΙΑ με τους τραυματισμούς μου, με την κόρη του αναπτύξαμε μια ανθρώπινη σχέση. Ήξερε πόσο τον αγαπώ. Έμπαινα και στην εντατική, ήμουν από τους 3-4 που μπορούσαμε να μπούμε. Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήταν πάντα εκεί για μένα».

Σχετικά άρθρα