Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην περιφέρεια ο Παναθηναϊκός είναι οφθαλμοφανές, καθώς ουσιαστικά μόνο ο Νεμάνια Νέντοβιτς παρουσιάσει κάποια στάνταρ επίπεδα απόδοσης.

Οι «πράσινοι» χρειάζονται επειγόντως ενίσχυση στα γκαρντ και με δεδομένο ότι δύσκολα θα βρεθεί κάτι πραγματικά αξιόλογο στην αγορά αυτή την περίοδο και σε… προσιτή τιμή για την ομάδα, ο Νίκος Παππάς δείχνει να είναι μια πολύ καλή περίπτωση.

Ενόψει των τελικών των πλέι οφ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τον τίτλο του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος γκαρντ μπορεί να προσφέρει λύσεις. Όχι μόνο γιατί θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια ή γιατί υπάρχει εξαιρετική σχέση με τους φιλάθλους, αλλά γιατί έχει κίνητρο, εμπειρία, καλή παράδοση κόντρα στον Ολυμπιακό και φυσικά δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Θυμίζουμε ότι ο Παππάς πρόσφατα τέθηκε εκτός ομάδας στην ΑΕΚ από τον Σεγκούρα, ύστερα από επεισόδιο που είχε μαζί του και ίσως η επιστροφή του στο «τριφύλλι» να είναι ένα σενάριο που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές.

Σχετικά άρθρα